Uluitor! De ce au întârziat o oră și jumătate polițiștii la o moarte suspectă din Botoșani!

Date noi în ancheta internă demarată la IPJ Botoșani din cauza unor polițiști care ar fi întârziat mai bine de o oră și jumătate la un apel pentru o moarte suspectă.

Ancheta internă a IPJ Botoșani a constatat abateri privind îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cazul agenților care ar fi trebuit să ajungă la intervenție.

Era vorba despre un apel făcut de un medic de la Serviciul de Ambulanță Botoșani, care a cerut intervenția poliției în comuna Hlipiceni, la o femeie moartă în timp ce se afla la priveghiul unei rude. Prin urmare, șase polițiști ai Secției 3 de poliție rurală Botoșani, cinci subordonați și superiorul direct, sunt vizați de o cercetare disciplinară.

Potrivit ProTV, polițiștii sunt cercetați pentru abuz în serviciu și riscă sancțiuni, de la mustrare scrisă, la destituirea din poliție.

Surse din anchetă spun că au întârziat la intervenție pentru că apelul a venit în preajma schimbării de tură a polițiștilor, în jur de ora 19.00, și prin urmare o echipă ar fi așteptat să preia cealaltă cazul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primul dispozitiv de supraveghere montat de polițiștii din Botoșani unui tânăr de 20 de ani! (Video)

astăzi, 12:58

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au montat, sâmbătă, primul dispozitiv de supraveghere electronic unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Dângeni, plasat ...

Copiii dintr-o comună din Botoșani și-au dat întâlnire cu pompierii! (Foto)

astăzi, 12:23

Le-au explicat ce se poate întâmpla dacă se joacă cu focul ori în apropierea panourilor sau cablurilor de electricitate. Pirotehnicienii i-au sfătuit să nu atingă muniția răma...

Cele mai frumoase spații verzi din întreaga Moldovă sunt într-un oraș din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:46

Darabani, cel mai nordic oraș al țării, a primit premiul I la secțiunea SPAȚII PUBLICE EXTERIOARE, în competiție cu orașe mari ale Moldovei, pentru proiectul „REVITALIZAREA SPAȚIUL...