Motivul incredibil pentru care doi suceveni au fost ”cazați” în Arestul Poliției Botoșani

Doi suspecți de tâlhărie din județul Suceava au fost transportați la Centrul Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani.

Arestul Poliției Județene Suceava este la capacitate maximă, motiv pentru care polițiștii suceveni au adus în Arestul Poliției Botoșani doi suspecți de tâlhărie.

Polițiștii suceveni au continuat cercetările privind o tâlhărie comisă de autori necunoscuți în data de 10 octombrie față de un bărbat din Vicovu de Sus, județul Suceava. În acea zi, în jurul orei 18:15, în timp ce victima mergea pe puntea pietonală care face legătura între centrul orașului Vicovu de Sus și zona Bivolăria a localităţii, a fost deposedat de doi necunoscuți, prin exercitarea de acte de violență, de telefonul mobil marca Samsung S8, cauzându-se un prejudiciu de circa 800 de euro.

În urma investigațiilor efectuate, coroborat cu măsurile ce au fost dispuse în cauză, au fost identificați cei doi autori ai infracțiunii de tâlhărie, aceștia, respectiv un tânăr de 17 ani și unul de 20 de ani, ambii din Vicovu de Sus.

Prin ordonanța din data de 26.10.2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de sus-numiții pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Prin încheierea din aceeași dată emisă de Judecătoria Rădăuți, s-a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți și a autorizat efectuarea perchezițiilor domiciliare, fiind emise 3 mandate de percheziție domiciliară în Vicovu de Sus.

După audierea celor doi suspecți, s-a procedat la luarea măsurii preventire a reținerii lor pe o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind transportați la Centrul Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani, întrucât arestul IPJ Suceava era ocupat la capacitate maximă.

Ulterior, în cursul zilei de luni, 30 octombrie, s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a celor doi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu izbucnit într-un bloc din Botoșani, pompieri chemați în ajutor de vecini! (Foto)

astăzi, 14:00

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, într-un bloc de pe strada Aleea Constantin Gane din municipiul Botoșani. În momentul producerii evenimentului, nu era nimeni &ici...

Amenajări moderne la Biblioteca Națională de Poezie din cadrul Memorialului Ipotești! (Foto)

astăzi, 13:40

Amfiteatrul interior al Bibliotecii Naționale de Poezie din cadrul Memorialului Ipotești va beneficia de echipamente și resurse moderne pentru a facilita accesul publicului la cele mai noi tehnolog...

Primul dispozitiv de supraveghere montat de polițiștii din Botoșani unui tânăr de 20 de ani! (Video)

astăzi, 12:58

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au montat, sâmbătă, primul dispozitiv de supraveghere electronic unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Dângeni, plasat ...