Ultimatum PSD: Boc are 24 de ore sa revina la ganduri mai bune!

Social democratii au anuntat luni ca vor mentine sprijinul pe care i l-au acordat lui Dan Nica, iar gestul facut de Emil Boc are menirea de a stopa niste anchete ale MAI care au inceput sa deranjeze si ii ofera premierului 24 de ore sa se razgandeasca si sa-l reconfirme pe Nica in functie.

In acelasi timp, Dan Nica a declarat ca premierul si presedintele au aruncat Romania intr-o criza guvernamentala fara precedent.

"Faptul ca domnul Boc vrea sa il demita pe domnul Nica are urmatorul raspuns: cine isi asuma un asemena gest unilateral inseamna ca a incalcat protocolul de guvernare si isi asuma toate consecintele.

Domnul Boc are 24 de ore sa revina la ganduri mai bune. Doar cine e inconstient suprapune o criza guvernamentala unei crizei economice grave prin care trece Romania", a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz.

Social democratii au anuntat ca in cazul in care Emil Boc nu il va reconfirma in functie pe ministrul de Interne ei ii vor face raspunzatori pe el, dar si pe Traian Basescu, care conduce nemijlocit actiunile partidului PD-L, de criza care se va declansa in Romania.

"Nimeni nu are voie sa puna in propria slujba Guvernul Romaniei. Demiterea lui Dan Nica este facuta cu intentia de a frauda alegerile si de a inchide cercul de putere. Asta era o piesa importanta care ii lipseste lui Traian Basescu. Gestul a fost facut nu pentru a stopa anumite declaratii ci anumite investigatii pe care MAI le face si care au devenit extrem de deranjante", a mai declarat purtatorul de cuvant al PSD.

Dan Nica: Emil Boc si Traian Basescu sunt responsabili

Ministrul de Interne Dan Nica a declarat ca atacul de luni din partea PD-L arunca Romania intr-o criza politica fara precedent.

"Acest atac din cursul zilei de azi (luni n.red.) arunca Romania intr-o criza politica fara precedent foarte periculoasa si va avea efecte dezastruoase. Responsabilitatea apartine lui Emil Boc si lui Traian Basescu. Le transmit sa isi bage mintile in cap pentru ca Romania este o tara a Uniunii Europene", a declarat Nica.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...