Ultima seară de distracţie la Revelionul pensionarilor-GALERIE FOTO

 Distracţie maximă în ultima seară a Revelionului pensionarilor organizat de liberali. Peste 600 de pensionari au petrecut, joi seară, în cele două restaurante de la Rapsodia.

 Petrecerea a fost una extrem de animată, doamnele şi domnii de vârsta a treia dovedind că ştiu să se distreze ca pe vremuri şi că încă au sufletul tânăr.

 Pensionarii au avut parte de un program artistic diversificat, susţinut de soliştii Orchestrei Rapsozii Botoşanilor, iar ansamblul Cordăreanca a oferit un program de datini de obiceiuri de iarnă.

Ca şi în celelalte seri, Viorel Iliuţă, preşedintele organizaţiei municipale a PNL şi Sorin Cornilă, preşedintele organizaţiei de tineret au trecut pe la fiecare masă şi au cioncit câte un pahar cu cei prezenţi, urându-le "La mulţi ani" şi sănătate.

În jurul orei 17.30, la petrecere a ajuns şi liderul PNL, Florin Ţurcanu, însoţit de soţia sa, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu, sosind şi senatorul Viorel Grigoraş şi viceprimarul Cătălina Lupaşcu.

Şi Florin Ţurcanu a ciocnit câte un pahar cu domnii şi doamele cărora le-a mulţumit că au venit la petrecere.

 

 


 

 

 

 
“Doresc să mulţumesc tuturor botoşănenilor care au răspuns pozitiv invitaţiei noastre şi au participat la acest eveniment organizat de PNL. Au fost trei seri frumoase şi botoşăneni vor aprecia dacă noi am fost corecţi şi am organizat un spectacol frumos şi nu am făcut-o din ţigăneală ci gospodăreşte aşa cum îi stă bine unui român şi unui moldovean", a spus Florin Ţurcanu.

Fiecare pensionar a primit şi câte o diplomă de excelenţă.  

 

 
 

 

 

 

 



 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...