Fenechiu se afla la vila sa din Iasi, in asteptarea mandatului de arestare! UPDATE: Fenechiu s-a predat

UPDATE: Relu Fenechiu s-a predat si se afla la sediul Inspectoratului Judetean de Politie. Informatia a fost confirmata de chestorul Ioan Scripniciuc, seful IPJ Iasi. Relu Fenechiu se afla in acest moment in sediul IPJ si urmeaza sa fie dus incatusat in arestul Politiei.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, Relu Fenechiu isi va petrecea aceasta noapte in arestul IPJ Iasi, acesta urmand sa fie transferat maine la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, asta pentru ca nu poate fi incarcerat pana cand politia nu intra in posesia mandatului in original si nu a celui prin fax, care reprezinta o copie, scrie Buna Ziua Iasi.

Relu Fenechiu se afla in continuare in vila sa din Iasi si are timp sa se predea pana cand copia mandatului ajunge prin fax.

Daca pana atunci nu se prezinta la nici o sectie de politie din Iasi, atunci Relu Fenechiu va fi ridicat de oamenii legii de acasa.

Relu Fenechiu a fost condamnat astazi la 5 ani de inchisoare cu executare, in dosarul "Transformatorul", decizia fiind definitiva si irevocabila. De asemenea, judecatorii au decis, ca pedeapsa complementara, o perioada de trei ani in care, printre altele, Relu Fenechiu nu mai poate exercita nici o functie publica.  

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...