Ultima "bătălie" politică din acest an, la Botoșani: Revelionul!

Ultima "bătălie" politică din acest an, la Botoșani: Revelionul!
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a dat peste cap planurile reprezentanţilor Primăriei după ce a anunţat că vrea să facă Revelionul în stradă, în faţa Palatului Administrativ.

Inițial, unul dintre locurile luate în calcul de municipalitate pentru organizarea Revelionului a fost Centrul Vechi, dar acum se pare că ar dori să îl organizeze în Piaţa Revoluţiei.

Pentru a putea organiza Revelionul în stradă, Consiliul Judeţean trebuie să obţină autorizaţie de la Primărie.

"Cu siguranţă vom face Revelionul în Piaţa Revoluţiei. Vom vedea dacă îi dam autorizaţie, înainte de a răspunde la această întrebare trebuie să văd o cerere. Nu pot să mă antepronunţ. Dacă va veni o cerere, o vom analiza. Poate nu mai vine", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
244

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
307

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...