Uite masina, nu e masina!

Uite masina, nu e masina!
A venit la o intilnire politica la volanul masinii sale, a plecat de la intilnire pieton. I s-a intimplat vineri dupa-amiaza viceprimarului comunei Braesti, Stelian Nistor.

Povestea cu "uite masina, nu-i masina" a continuat pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap din imediata apropiere a Teatrului Mihai Eminescu. Mai exact, doua autoturisme parcate pe spatiul cu avertizare "persoane cu handicap" au fost blocate si apoi ridicate, in timp record, de aceeasi firma, Hi Speed Recovery.

Cea care a trezit cel mai mare interes printre trecatori insa a fost o Skoda Octavia argintie BT-10- LEX, blocata si mai apoi ridicata de pe locul de parcare rezervat persoanelor cu handicap.

Nu mica i-a fost mirarea proprietarului autoturismului, viceprimarul comunei Braesti, Stelian Nistor, sa constate, in momentul in care a venit sa isi recupereze masina, ca aceasta disparuse ca prin minune.

Cu atit mai mult cu cit omul nostru tocmai iesise de la lansarea candidatilor unui anumit partid politic, gazduita de Teatrul Mihai Eminescu, vineri dupa-amiaza.

Sursa: Tele M

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
4

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
775

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
346

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...