Udrea: "Tot mai am cateva zile pana la arest sa spun tot ce stiu" - Printre cei vizati de dezvaluiri, o botosaneanca!

Udrea: "Tot mai am cateva zile pana la arest sa spun tot ce stiu" - Printre cei vizati de dezvaluiri, o botosaneanca!

   Mediafax

Fostul ministru al Turismului a anuntat, miercuri, dupa ce DNA a cerut aviz pentru arestarea sa, ca va face o declaratie in Parlament, in care va face dezvaluiri despre politicieni, dar si despre oameni din presa.

Voi avea o expunere in fata Parlamentului, care pana una-alta este format din oameni care cu bune si cu rele au votul poporului. Puterea trebuie sa se exercite transparent, de catre politicieni, nu de catre un sef al unui serviciu secret care colaboreaza cu sefa DNA.

Daca intentia lor este sa imi inchida gura si sa nu spun nimic, pana se va intampla arestul preventiv - tot mai sunt cateva zile - tot mai am timp sa spun ceea ce stiu", a spus Elena Udrea, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Aceasta a mentionat ca sunt oameni pe care ii va "demasca cu lucrurile pe care le-au facut", mentionand numele deputatilor Raluca Turcan (nascuta in Botosani, nota red.) si Cristian Rizea, fostul consilier prezidential Valeriu Turcan si omul de televiziune Oreste Teodorescu.

"Tot ce se intampla acum in spatiul public este din cauza acestor oameni lipsiti de caracter, de moralitate. Despre oamenii acestia voi vorbi, nu sunt doar oameni de presa, sunt si politicieni", a precizat fostul ministru al Turismului.

"Voi avea o declaratie in plenul Romaniei pe care o voi trimite tuturor ambsadelor", a adaugat deputatul.

Acesta a precizat ca nu a discutat cu Traian Basescu despre acuzatiile care i s-au adus in ultima perioada. Totodata, intr-o interventie telefonica si la Realitatea Tv, fostul ministru a precizat ca va spune "multe, din acest moment".

"Mai am timp sa spun multe lucruri. Voi scrie o scrisoare tuturor ambasadelor, sa se stie ce e intampla in Romania. Motivele pentru care se cere arestarea mea arata bucuria pe care i-a cuprins, dar si teama ca voi spune mai multe.

In aceasta seara voi spune mult mai multe lcururi decat pana acum. Voi aduce o minima proba referitor la declaratiile pe care le-am facut referitor la vizita dlui Sebastian Ghita in arest la sotul meu. Si am ca proba un schimb de sms", a mai afirmat fostul ministru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...