Udrea, despre schimbarea Guvernului: Decizia va fi conformă cu aşteptările oamenilor

Udrea, despre schimbarea Guvernului: Decizia va fi conformă cu aşteptările oamenilor
Elena Udrea a declarat, despre o eventuală schimbare la nivelul Guvernului, că decizia PDL "va fi conformă cu aşteptările oamenilor" şi că este obligatoriu ca PDL să vină cu o guvernare credibilă prin componenţă sau prin măsurile propuse.

"N-aş vrea să spun ce n-a spus premierul şi nici ce n-a spus preşedintele (n.r legat de schimbarea Guvernului). Nu ştiu ce va spune maine (n.r. premierul). Cred că discuţiile în PDL vor avea loc repede şi decizia va fi conformă cu aşteptările oamenilor. Ştim care sunt aşteptările oamenilor, au fost spuse in public", a subliniat ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, la Realitatea TV.

Potrivit liderului PDL, aşteptările oamenilor "sunt de natură economică şi socială în primul rând". "Nu neapărat oamenii vor alegeri anticipate, decât în măsura în care ar duce la soluţii economice şi sociale care să le asigure o perspectivă sigură. Alegerile anticipate sunt dorite mai puţin de oameni decât măsuri economice şi garanţia că ştim pe ce drum merge ţara asta şi ce urmează să se intample cu ei", a continuat ministrul.

"Partidul care şi-a sacrificat voturile doreşte în mod legitim să câştige aceste alegeri sau sa-şi revină în increderea cetăţenilor. Acest lucru îl poate face şi cu o guvernare cu o mai mare simpatie, o guvernare care să relanseze optimismul oamenilor. Un alt guvern, alte măsuri, oricare din aceste variante", a subliniat Udrea.

Potrivit democrat-liberalei, Guvernul Boc a făcut intotdeauna ceea ce era imperios necesar să facă şi că FMI şi Banca Mondială au confirmat că Guvernul şi-a făcut treaba până la capăt.

"Sunt convinsă că se poate găsi persoana potrivită care sa continue reformele, care să facă un guvern mai popular. Numele acestei persoane ar urma să se decidă. Sunt convinsă că am avea variantele potrivite", a spus Udrea, intrebată cine ar putea prelua funcţia de premier în cazul în care Emil Boc demisionează.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
116

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
881

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
413

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...