Udrea, denunţ la adresa lui Băsescu: "RTV-ul s-a potolit imediat" după telefonul dat de fostul preşedinte

Elena Udrea este judecată în dosarul "Microsoft", dar procurorii cer arestarea ei şi în cazul Galei Bute, pentru corupţie.

Încolţită din toate părţile, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a încercat să pară stăpână pe situaţie, angajându-şi chiar un purtător de cuvânt care să contracareze linşajul mediatic la care este supusă, scrie gandul.info.

Totuşi, în denunţul făcut către DNA - întins pe 16 pagini -, Udrea a comis o serie de gafe, cel mai probabil fără îşi dea seama. Astfel, în paginile 13-14, aceasta, încercând să îl disculpe pe Băsescu, l-a "turnat" de fapt: a denunţat cum acesta se comporta dictatorial faţă de media. L-a sunat pe Coldea (directorul SRI), nemulţumit de o emisiune de la RTV şi l-a ameninţat. Jurnaliştii "s-au potolit imediat".

"În ultima săptămână la Cotroceni, pe RTV era o emisiune în care se analizau dosarele penale la care va trebui să răspundă Traian Băsescu. O emisiune de linşaj, desigur, dar şi de decredibilizare a preşedintelui. L-a sunat pe Coldea şi i-a zis că îşi dă seama ce se întâmplă şi că dacă nu se potolesc va ieşi public să îl acuze că Ghiţă este omul lor, care le face jocurile. RTV-ul s-a potolit imediat", notează cea surpanumită "protejata preşedintelui".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean s-a îmbătat și a încercat să-și taie venele în piața din Fălticeni!

astăzi, 08:00

Printr-un apel la 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat venele de la antebrațe în piața centrală din municipiul Fălticeni. La fața locului ...

Plăcintele de la Botoșani i-au cucerit pe bucureșteni la festivalul de produse tradiționale! (Foto)

astăzi, 07:45

Este vremea mustului servit cu plăcinte și pastramă. Iar târgurile unde oaspeții regăsesc aromele toamnei atrag tot mai mulți producători. Grătarele și cuptoarele s-au încins ...

30 septembrie pe Știri Botoșani. Gura deputatului adevăr grăiește, angajații Gărzii Financiare în preaviz și sute de credincioși l-au condus pe ultimul drum pe preotul Ionuț!

astăzi, 07:30

30 septembrie 2008 Scandal in Consiliul Judetean: Contac il acuza pe Tabuleac, pedelistii solicita demisia conducerii DJDP Consilierul judetean Cristian Achitei a cerut marti demisia conducerii ...