Udrea: Atâta timp cât chiriile pentru locuinţele ANL sunt mici nu va fi cerere pentru cumpărarea

Udrea: Atâta timp cât chiriile pentru locuinţele ANL sunt mici nu va fi cerere pentru cumpărarea

ELENA UDREA

Ministrul spune că în fiecare parcare a cartierelor ANL sunt maşini la fiecare apartament, "şi nu ieftine". "Atâta timp cât vom practica chirii atât de mici la locuinţele ANL nu va exista niciun interes ca acestea să fie cumpărate", a spus Elena Udrea. 

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Romania Construct Forum, organizat de MEDIAFAX, că atâta timp cât chiriile pentru locuinţele construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) vor fi reduse nu va exista interes pentru cumpărarea acestora.

În septembrie, Udrea a declarat că vânzarea locuinţelor ANL este la un stadiu nesatisfăcător, fiind transferate chiriaşilor doar 100 de locuinţe, dintr-un total de 22.000.

Ea cerea atunci primarilor să urgenteze vânzarea locuinţelor.

Chiriaşii ANL pot cumpăra locuinţele în care stau în anumite condiţii, iar banii respectivi sunt utilizaţi pentru construcţia de noi unităţi locative prin ANL.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
4

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
134

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...