Udrea anunta ca PD-L incearca sa impiedice actiunile de strada din ziua motiunii

Udrea anunta ca PD-L incearca sa impiedice actiunile de strada din ziua motiunii

 ELENA UDREA  

Conducerea PD-L va studia toate modalitatile legale prin care actiunile de strada din ziua motiunii de cenzura pot fi oprite, a anuntat, duminica seara, ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea.

Potrivit acesteia, PD-L a discutat in cadrul sedintei de duminica despre "o problema pe care o creeaza PSD", asigurand totodata ca partidul va face deplasari de forte politice in Bucuresti in ziua motiunii.

"Macar sa stie oamenii care urmaresc ce se va intampla miercuri ca cei din strada, in cea mai mare parte, nu sunt protestatari care au de revendicat drepturi legitime sau care au suparari reale, ci sunt membri de partid sau adusi de PSD", a precizat Udrea, citata de Adevarul.

Actiunile PD-L au loc in conditiile in care, conform informatiilor Elenei Udrea, PSD ar organiza deplasari spre Bucuresti in ziua motiunii de cenzura.

"Inteleg ca incearca sa inchirieze garnituri de tren, microbuze, autocare, cu care sa-si aduca membrii sa protesteze", a afirmat Udrea, asigurand ca actuala coalitie este una "solida" si ca nu vor fi probleme.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
9

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
27

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
129

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...