UCL: Juventus o învinge pe Real Madrid după un meci spectaculos! Gafa celor de la UEFA pe Facebook! VIDEO

Juventus s-a impus pe propriul teren în turul primei semifinale a Ligii Campionilor împotriva lui Real Madrid, scor 2-1, după golurile lui Morata și Tevez, respectiv, pentru oaspeți, Cristiano Ronaldo.

Scorul a fost deschis în minutul 9 de Morata, care a profitat de respingerea în lateral a lui Casillas, după șutul lui Tevez, și a trimis balonul în poartă, scrie gsp.ro.

Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 27, cînd a primit o centrare de pe partea dreaptă de la James Rodriguez și a rămas singur în careul de 6 metri, păcălind apărarea italienilor.

Golul decisiv a fost înscris cu jumătate de oră înainte de finalul meciului de Tevez din penalty. Tot el a reușit să și obțină lovitura de pedeapsă, după faultul în careu al lui Carvajal. (VEZI AICI GOLURILE)

GAFA pe pagina oficiala de Facebook a UEFA Champions League

Inainte de startul partidei din Italia, pe pagina oficiala de Facebook a UEFA Champions League au fost prezentate echipele de start ale celor doua formatii, numai ca in locul lui Pepe de la Real Madrid a aparut Pepe, artistul din Romania.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...