Turismul cultural, promovat in Elvetia

Municipiul Botosani a fost ales sa reprezinte anul acesta Romania la un targ international de turism care se desfasoara anul la Lugano, in Elvetia.

Pentru Expozitia Internationala Elvetiana de Vacante sunt selectate in fiecare an cele mai bune destinatii turistice din lume care vor fi prezentate publicului larg.

La evenimentul de la Lugano participa anul mii de vizitatori, dar si operatori interesati sa dezvolte afaceri in domeniul turismului.

La ultima editie, Romania a fost una dintre favoritele publicului, care a avut astfel sansa sa cunoasca teritoriul cu particularitatile ei dar si cele mai vechi traditii si obiceiuri care pun in valoare Romania.

Succesul prezentei tarii noastre la ultima editie a targului i-a determinat pe organizatori sa reproduca si anul acesta "Comorile Europei de Est", unde statelor din Estul Europei li se ofera o platforma profitabila pentru a-si promova propriile frumuseti.

De aceasta data, municipiul Botosani a fost ales sa reprezinte Romania pentru aceasa regiune. Potentialul turistic cultural de care dispune municipiul Botosani, doua teatre, filarmonica, turismul cultural legat de numele lui Eminescu, numarul mare de capacitati de cazare, numeroasele obiective culturale, religioase, si de agrement si nu numai, a captat interesul organizatorilor pentru cea de-a saptea editie.

Astfel ca, municipiul Botosani se va regasi alaturi de celelate orase ale lumii la unul dintre cele mai importante targuri de turism pentru a-si face cunoscute traditiile, obiceiurile si potentialul turistic de care dispune.

Evenimentul are loc anul acesta in perioada 29 octombrie- 1 noiembrie la Lugano si isi propune sa dedice una din zilele institutiilor care au ca scop promovarea identitatii, culturii si frumusetilor tinuturilor prezente conform traditiilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
16

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
125

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
89

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...