Țurcanu și Târzioru, la aceeași masă. "I-am cerut să respecte PNL"

Țurcanu și Târzioru, la aceeași masă. "I-am cerut să respecte PNL"
  Președintele PNL Botoșani, Florin Țurcanu, s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu primarul din Săveni, Relu Târzioru, după o perioadă în care au exitat anumite atacuri între cei doi.

 Țurcanu spune că nu poate fi vorba de o ceartă sau de o împăcare, dar i-a cerut lui Târzioru să respecte partidul din care face parte.

 “Nu știu dacă putem vorbi de împăcat sau certat, dar am avut o discuție. I-am cerut să înțeleagă că PNL l-a susținut și de două ori a ieșit primar și ar fi corect să respecte acest partid. Eu am fost susținut de PNL și trebuie să respect acest partid. Nu contează dacă e supărat pe X sau pe Y. El nu a renunțat la nicio funcție, încă este vicepreședinte pentru că nu a trimis nicio cerere", a spus Florin Țurcanu.

Întrebat dacă îl deranjează că Târzioru mai participă la ședințele PSD, liderul liberalilor a precizat: “Poate avem și noi o săgeată la ei, cum și ei au la noi".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
42

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
33

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
443

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...