TURCANU S-A HOTARAT: Voi candida la functia de presedinte al PNL Botosani!

TURCANU S-A HOTARAT: Voi candida la functia de presedinte al PNL Botosani!

 Florin Turcanu: Nu voi pleca din PNL niciodata!  

Reactia lui Florin Turcanu la acuzatiile pe care seful sau de partid, Liviu Campanu, i le-a adus in aceasta dimineata nu au intarziat sa apara.

Avem un presedinte la partid care intelege ca trebuie sa raspunda prin a acuza in ceea ce priveste viitorul filialei PNL Botosani. Nu intru in polemica cu dumnealui, pentru ca nu am de gand sa jignesc persoane, pentru ca cetatenii m-au votat pe Colegiul Saveni atat pe mine, ca deputat, cat si pe el, ca senator. Noi mergeam impreuna, eu il invitam la adunari si dumnealui spunea tot timpul ca eu impreuna cu domnul Florin Turcanu vom face tot ce depinde de noi pentru ca voi sa fiti multumiti ca ne-ati ales. Acum a trecut campania electorala si a inceput sa aduca acuzatii jignitoare, spune Florin Turcanu.

Liberalul il intreaba public pe Campanu cum il considera el acum patru ani, cand l-a sprijinit chiar financiar sa ajunga in fotoliul de parlamentar. Mai mult, spune Turcanu, a contribuit si la inscaunarea sa ca presedinte al PNL Botosani.

Ma dezgusta si nu m-am asteptat de la un presedinte de partid care are pretentia ca este doctor si are un CV bogat sa ajunga in 2008 sa jigneasca un coleg de partid, sa o faca in stilul in care a facut. Insa, daca e sa o spunem pe aia sincera, orice om, cand simte ca ii fuge pamantul de sub picioare, incearca sa se apuce de ce mai prinde. Daca nu eram sigur ca voi candida, acum imi anunt candidatura la functia de presedinte al PNL Botosani. Nu voi pleca din PNL niciodata, chiar daca dumnealui isi doreste pentru a-si putea garanta functia de presedinte, a mai adaugat Florin Turcanu.

Va ramane pe baricade si el si primarii care il sustin, la anul va candida, iar democratia isi va spune cuvantul referitor la cel care va merita sa conduca destinele filialei.

Daca dumnealui va fi mai bun, nu-i nicio problema. Ma voi supune votului majoritatii si imi voi face treaba in continuare ca deputat. Daca eu voi castiga, dumnealui va trebui sa faca la fel, pentru ca PNL nu este nici a lui Turcanu, nici al lui Campanu, ci un partid format din foarte multi oameni care stau aici pentru ca cred in doctrina partidului, a incheiat Florin Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1197

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
327

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
309

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...