Sedinta cu cantec la SIP!

Sedinta cu cantec la SIP!
Liderii Sindicatului Invatamantului Preuniversitar s-au intalnit astazi pentru uiltima oara in acest an, in cantina de la Laurian.

Si pentru ca a fost o sedinta festiva, de sfarsit de an, nu au lipsit voia buna, cantecele de Craciun si nici dansul. Cea care a dat tonul la distractie a fost chiar liderul SIP, Maria Tiprigan, ea aplaudand si dansand pe tot parcursul numarului sustinut de elevii de la Palatul Copiilor din Dorohoi.

Nu au lipsit insa nici momentele mai putin fericite, Maria Tiprigan cerand celor prezenti sa pastreze un moment de reculegere in memoria tuturor celor care au murit in acest an.

Invitatii speciali ai intalnirii au fost sefii Inspectoratului scolar, pe care Maria Tiprigan i-a asigurat ca sindicatul ii va sustine si ca, in cazul in care se va pregati schimbarea lor, se va ajunge la proteste chiar in fata Ministerului Educatiei Cercetarii si Tineretului.

In replica, Pavel Rusu I-a spus: "De-o fi una, de-o fi alta/ Ce e scris si pentru noi/ Bucurosi le-om duce toate/ De e pace, de-i razboi".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Un semn. De Victor Teișanu

Vineri, 14 Mai 2021
167

Și a venit din nou acel moment de liniște al zilei în care o nouă poezie venită pe adresa de e-mail trebuie să ajungă la dumneavoastră.  Vă dorim lectură plăcută.***...

Academica Clinceni - FC Botoșani 4-3! Eșec dur

Vineri, 14 Mai 2021
272

FC Botoșani a fost învinsă de Academica Clinceni, în deplasare. FC Botoșani părea sa conducă soarta meciului, conducând cu 0-2 încă din minutul 16, dupa autogolu...

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie (proiect)

Vineri, 14 Mai 2021
240

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie, iar documentul va putea fi depus sub formă de înscris sub semnătură privată ori formă elec...