TURCANU: "Nu am de gand sa plec din partid, cine nu se supune majoritatii sa plece!"

TURCANU: "Nu am de gand sa plec din partid, cine nu se supune majoritatii sa plece!"
Turcanu este tot mai sigur ca va ajunge la guvernare, plasandu-se in continuare in tabara opusa sefului sau de la centru. "23 de filiale PNL din tara sustin intrarea la guvernare pentru stabilitate si pentru un program comun de guvernare pentru a scoate Romania din criza", spune liderul liberal.  

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a tinut sa precizeze in conferinta de presa de vineri ca isi cere scuze pentru atitudinea din seara alegerilor, atunci cand s-a bucurat timpuriu de victorie, spunand ca s-a luat dupa niste exit-poll-uri care au demonstrat cat pot fi de reale.

Legat de situatia actuala de pe scena politica din tara, Florin Turcanu a declarat ca oamenii nu trebuie sa creada tot ce se spune la TV, pentru ca ceea ce au spus Crin Antonescu si Ludovic Orban pana in prezent, potrivit lui Turcanu, sunt doar pareri personale, decizia urmand a se lua luni, in Delegatia Permanenta a PNL, unde minoritatile trebuie sa se supuna majoritatii, dupa cum a afirmat presedintele PNL Botosani.

"Poate eu am avut si am o alta opinie fata de presedintele PNL la nivel national. Am discutat telefonic cu colegii mei, si 23 de filiale PNL din tara sustin intrarea la guvernare pentru stabilitate si pentru un program comun de guvernare pentru a scoate Romania din criza. Ceea ce ati vazut la TV sunt doar declaratii pur personale ale domnului presedinte si ale domnului prim-vicepresedinte la nivel national. Eu am incredere ca luni va iesi un vot pozitiv pentru romani. Nu am de gand sa plec din partid, cine nu se supune majoritatii sa plece", a declarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

De altfel, lupta dintre cele doua tabere din PNL pare sa se acutizeze, existand indicii ce duc chiar catre o revolta in randul liberalilor, care ar planui astfel debarcarea lui Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
16

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
137

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
43

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...