ȚURCANU: "Aștept să preia Consiliul Județean o parte din deconcentrate. Dacă o să fie ISJ la CJ o să rezolv sigur problema"

"Voi discuta cu Dolineaschi, iar restul să nu își permită să mă analizeze"! Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, va avea o intrevedere cu Andrei Dolineaschi, președintele organizației județene a PSD, pentru a discuta despre disensiunile apărute în cadrul alianței la Botoșani.

Țurcanu a spus că atâta timp cât cei din PNL nu analizează ce fac social-democrații, nici aceștia nu ar trebui să comenteze la adresa celor din PNL.

În ultima perioadă au apărut mai multe conflicte în cadrul USL, la nivel declarativ, între Florin Țurcanu și primarul Ovidiu Portariuc, dar și cu inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Mihaela Huncă.

"Voi avea o întrevedere cu domnul Andrei Dolineaschi, să avem o discuție ca între doi președinți de partide. Voi discuta cu el, iar restul să nu își permită să mă analizeze, cum nici eu sau vreun coleg de al meu nu analizează, să nu mă analizeze niciun coleg de-al dumnealui, pentru că nu e normal. Între noi ne putem da replici, eu și Dolineaschi, dar să nu sară toți. Aștept să preia Consiliul Județean o parte din deconcentrate și dacă o să fie ISJ la CJ o să rezolv sigur problema", a spus Țurcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei: „Nu voi renunța la acțiunea de evacuare a chiriașilor scandalagii din Centrul Istoric sau din orice imobil al Primăriei”

astăzi, 10:20

„Nu voi renunța la acțiunea de evacuare a chiriașilor scandalagii din Centrul Istoric sau din orice imobil al Primăriei, oricât de mult vor încerca unii candidați pentru Parlame...

Moment emoționant la meciul Universitatea Craviova – FC Botoșani: 6 ani fără „Minunea Blondă”

astăzi, 09:49

Universitatea Craiova a dat numele „Minunii Blonde” unui sector de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar anunțul a fost făcut în timpul meciului de duminică, cu FC Botoșa...

„Șoc”: cuvântul nopții electorale la Chișinău. Semnificația scorului strâns al referendumului pro-UE pentru Republica Moldova și pentru Rusia

astăzi, 08:54

Scorul la limită la referendumul pentru aderarea la UE este o lovitură pentru tabăra pro-europeană a președintei Maia Sandu și un imbold pentru Kremlin. În plus, toți trei cei candidați ...