Turcanu: “Nu tin cu orice pret sa candidez la presedintia Consiliului Judetean, dar tin cu orice pret ca PNL sa aiba candidat la CJ din partea USL”

Turcanu: “Nu tin cu orice pret sa candidez la presedintia Consiliului Judetean, dar tin cu orice pret ca PNL sa aiba candidat la CJ din partea USL”

 Florin Turcanu, presedinte PNL Botosani  

Presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu, care a declarat in repetate randuri ca va fi candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean, este dispus sa lase cale libera unei alte persoane. Cu o singura conditie insa. Ca aceasta sa fie tot din PNL.

Potrivit protocolului incheiat intre PSD si ACD (Alianta de Centru Dreapta, formata din PNL si PC), la alegerile locale si parlamentare, din 2012, cele trei formatiuni politice vor avea candidati comuni, care vor fi desemnati in urma unor sondaje. Turcanu spune ca protocolul mai prevede ca PSD-ului ii revin 21 de judete, iar Aliantei de Centru Dreapta ii revin 20 de judete.

“Eu, Florin Turcanu, nu tin cu orice pret sa candidez la presedintia Consiliului Judetean, dar tin cu orice pret ca PNL sa aiba candidat la Consiliul Judetean din partea Uniunii Social Liberale. Sa fie foarte clar, nu am o problema pentru mine personal, dar am o problema pentru partid, care face parte din aceasta Unuiune Social Liberala si vreau sa aiba candidat atat la Consiliul Judetean, cat si la Primaria Botosani", a declarat deputatul Florin Turcanu.

Cat priveste alegerile parlamentare, liderul PNL a declarat ca partidul pe care il conduce va pastra in 2012 aceleasi Colegii pe care le-a castigat in 2008.

“PNL va avea Colegiul Saveni, Colegiul Flamanzi si Darabani. Sunt Colegiile castigate de PNL. Si colegiile castigate de PNL au prioritate in 2012 sa fie ale PNL", a conchis Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
13

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
35

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...