Turcanu: “La Psihiatrie bolnavii dorm pe saltele, pe jos, la Spitalul Judetean baile nu au aerisire”

Turcanu: “La Psihiatrie bolnavii dorm pe saltele, pe jos, la Spitalul Judetean baile nu au aerisire”
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, sustine ca situatia din spitalele botosanene este de-a dreptul dezastruoasa si ca are si dovezi in acest sens.

Seful CJ si-a trimis consilierii in spitale sa filmeze si sa faca poze si spune ca in cel mai scurt timp va prezenta materialele si opiniei publice.

“Sunt probleme, incerc sa le identific si sa le rezolv. Am facut niste materiale in spitale. Va puneti mainile in cap. Am poze, filmari. Am gasit bolnavi care dorm pe jos, pe saltele. Am gasit doua salaone la Psihiatrie, care pentru o teava pe unde curgea apa, bolnavii au fost evacuati si dorm toti intr-un salon, pe saltele, vai de capul lor si de un an nu a reparat nimeni teava. Am dat dispozitie sa rezolve in cel mai scurt timp, ca inchid acolo directorii sa stea o zi si o noapte. Ma duc eu si-i inchid acolo sa doarma pe saltele nespalati si amarati", a spus Florin Turcanu.

Presedintele CJ a spus ca la Spitalul Judetean au fost construite bai care nu respecta nicio norma, de pe vremea cand la conducerea Autoritatii de Sanatate Publica era Gabriel Oprisanu.

“La Spitalul Judetean au fost construite bai fara aerisire. Nu poti sa stai acolo, te inadusi. Investitia lui Oprisanu cu toti investitorii care au fost in Botosani. Intri acolo, ai murit pe loc. Oprisanu pe timpul lui a facut. El era director la ASP si Doru Munteanu era directorul spitalului. Mana pe mana. Mana pe mana au mers amandoi, nu a facut nimic unul fara altul. Am consilierii mei care monitorizeaza zilnic", a adaugat Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
1

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
121

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...