Turcanu il someaza pe Tabuleac: "Sa iasa public sa spuna daca este PDL-ist sau nu!"

Turcanu il someaza pe Tabuleac: "Sa iasa public sa spuna daca este PDL-ist sau nu!"
Presedintele organizatiei judetene PNL, deputatul Florin Turcanu, considera ca principalul vinovat pentru situatia financiara a operatorului de apa este presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac.

In plus, acesta sustine si faptul ca licitatiile pentru lucrarile ce urmeaza a se realiza in cadrul proiectului pe care il va derula Nova Apaserv, privind extinderea sistemului de alimentare cu apa si canalizare, au fost deja impartite "cui trebuie".
 
Turcanu a mai mentionat ca societatea Nova Apaserv nu poate contracta niciun credit pentru a sustine aceasta investitie, din cauza rezultatelor financiare, si nici Consiliul Judetean nu va avea fonduri pentru asigurarea partii de cofinantare.

"Aceasta societate nou infiintata prin fraudarea statului, cu acceptul domnului Mihai Tabuleac, a demonstrat si demonstreaza in continuare ca nu are un bilant pozitiv. Au avut discutii cu sase banci si toate bancile au spus foarte clar ca fara un bilant pozitiv nu le da creditul, asta este adevarata realitate. Mai grav este ca s-ar putea sa nu aiba partea de cofinantare la acest proiect. Nu mai intram in amanunte cum s-au organizat licitatiile, cum le-au impartit pe tronsoane ca sa imparta la toata lumea la care dumnealui vrea sa imparta. Sunt mai multe detalii, cu ce preturi se iau licitatiile, ca nu a fost concurenta la licitatii, ca licitatia a fost in asa fel incat sa liciteze la maxim, niciun leu mai jos, adica fiecare firma se duce pe tronsonul ei, isi ia patratica si isi face treaba la preturi maxime, asta este realitatea. Nu ca iese Mihai Tabuleac si spune ca societatea Nova Apaserv nu ia credit. El de acasa nu aduce bani", a spus Florin Turcanu, presedintele organizatiei judetene a PNL.

Florin Turcanu sustine ca Mihai Tabuleac nu isi asuma calitatea de presedinte al Consiliului Judetean.

"Face apel la parlamentari, la parlamentarii opozitiei, care au depus sute de amendamente si care suntem convinsi ca nu vor fi acceptate. Eu cred ca acest lucru trebuie sa il faca in cadrul PDL, ei au majoritatea. Sa le explice: domnule, si eu fac parte din PDL, si eu conduc judetul Botosani, mai opriti finantarile la municipiul Botosani, comuna Stauceni, Pomarla, Mihalaseni, unde sunt primari care stiu sa asigure ceea ce trebuie sa asigure partidului si atunci sa ne asumam aceasta responsabilitate. Trei ani de zile a mintit oamenii, tot timpul el este cel nevinovat, el niciodata nu isi asuma nimic. Sa iasa public sa spuna daca este PDL-ist sau nu", a spus Turcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
20

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
494

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
147

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...