Cosmetice expirate, retrase de pe piata botosaneana!

Cosmetice expirate, retrase de pe piata botosaneana!
In urma unui control efectuat de inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului, au fost retrase de pe piata si distruse produse cosmetice care aveau depasita perioada de valabilitate.

Dintre cei 12 agenti economici verificati, doi s-au ales cu amenzi in valoare totala de 6.000 de lei, iar trei au primit avertismente.

In cazul unui operator economic din judetul Botosani, inspectorii CJPC au descoperit ca erau scoase la comercializare produse cosmetice expirate, in valoare de aproape 4.000 de lei. Intreaga cantitate expirata a fost confiscate si ulterior distrusa.

Un alt operator a fost sanctionat contraventional pentru ca nu avea afisat pretul de vanzare al produselor.

"Comparativ cu anii trecuti sunt mult mai putine abateri la produsele cosmetice, in general operatorii economici au evitat sa mai comercializeze produse care au stiut ca sunt periculoase", a spus Carmen Aturcanitei, comisar in cadrul CJPC Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
37

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
23

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
73

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...