Ţurcanu i-a scris lui Portariuc! Vezi conţinutul adresei transmise!

Ţurcanu i-a scris lui Portariuc! Vezi conţinutul adresei transmise!
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, vrea să facă pace cu primarul Ovidiu Portariuc şi i-a transmis acestuia o adresă în care se menţionează că este necesară colaborarea interinstituțională pentru îndeplinirea obiectivelor asumate la nivelul județului Botoșani, obiective ce includ și Municipiul Botoșani.

În vederea îmbunătățirii relațiilor de comunicare și conlucrare, cei de la Consiliul Judeţean şi-au exprimat speranţa că vor primi un răspuns pozitiv din partea reprezentanților Primăriei Municipiului Botoșani.

Primarul Ovidiu Portariuc a spus că este deschis la dialog şi consultări şi la organizarea unor întâlniri lunare, aşa cum au propus reprezentanţii Consiliului Judeţean, răspunzând pozitiv invitaţiei, dar mai spune că şi-a pierdut încerederea în preşedintele CJ, Florin Ţurcanu.

Nu cred în acest demers, pentru că am avut probleme. O să vedem la prima întâlnire. După ce doi ani de zile m-am confruntat şi eu cu ce m-am confruntat, acum sunt şi eu foarte precaut în relaţia cu domnia sa. Eu, personal, mi-am pierdut încrederea în domnul Ţurcanu cu mult timp în urmă. I-am răspuns pozitiv şi instituţional şi vom face acest pas, a spus Portariuc.

Edilul a mai spus că preşedintele CJ ar putea să îl facă să îşi schimbe părerea şi că are bune intenţii, prin alocarea unor fonduri suplimentare pentru Spitalul Judeţean Mavromati.

Vezi AICI adresa!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
70

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
112

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
176

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...