Se caută șahistul Botoșaniului!

Se caută șahistul Botoșaniului!
Uvertura Mall caută șahistul Botoșaniului printr-un eveniment adresat și celor mari și celor mici. Concursul de șah organizat de Uvertura Mall va avea loc duminică, 20 iulie, de Ziua mondială a șahului.

Startul se va da la ora 10:00, la etajul patru al Uvertura Mall în zona de food court. Concursul se va desfășura în sistem elvețian cu 5 runde, fără categorii separate de vârstă.

Va fi un singur șahist al Botoșaniului căruia i se va înmâna la final trofeul cel mare. Premii îi așteaptă și pe cei clasați pe locurile fruntașe.

Înscrieri se pot face la: 0749 783 259, până sâmbătă, 19 iulie, ora 20:00. Parteneră a acestui concurs este Asociația nevăzătorilor Botoșani.

Aceasta va fi reprezentată de câțiva jucători de seamă care țintesc trofeul cel mare. Uvertura Mall și Asociația nevăzătorilor Botoșani îi încurajează pe toți botoșănenii, fără nicio excepție, să participe dacă sunt cu adevărat pasionați de sportul minții.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meteorologii anunță cum va fi vremea de 1 Mai și Paște: Unde va fi mai cald și unde va ploua!

astăzi, 15:06
1

De 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării şi vor fi ploi în regiunile sud-ve...

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
45

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...

Covor asfaltic pe un drum județean important din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:44
47

Unul dintre cele mai importante sectoare de drum, aflat în aceste momente în plin proces de asfaltare, este drumul județean DJ 296 Botoșani-Cișmea-intersecție Costești, acolo unde sun...