Turcanu, dispus sa plateasca datoriile PNL, daca partidul o cere!

Turcanu, dispus sa plateasca datoriile PNL, daca partidul o cere!

FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a precizat miercuri ca va accepta sa plateasca din datoriile PNL doar daca primeste un act oficial in acest sens!

Liderul liberalilor botosaneni spune, totusi, ca el nu a fost informat despre aceste datorii si despre modul in care vor contribui filialele PNL la restituirea banilor in contul datoriilor acumulate in campaniile electorale.

"Eu fac parte din Biroul Politic Central si nu am primit nicio informare oficiala din partea PNL, nici pe mail, nici telefonic, nici nu am fost invitat la sedinta. Eu nu pot comenta aparitiile din ziare. Daca va fi hotararea partidului la nivel national, asta este, ne supunem, dar nu stiu ce au hotarat, cum au hotarat. Eu am inteles ceva dimineata, dar pana nu primesc ceva oficial nu fac niciun comentariu", a declarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Reamintim ca editia de astazi a cotidianului Gandul a relatat pe larg despre datoriile pe care PNL le inregistreaza in urma alegerilor, datorii care ajung la suma de 3 milioane de euro, din care 700.000 de euro vor trebui achitati omului de afaceri Dinu Patriciu.

Conform Gandul, Crin Antonescu a spus ca partidul va recupera aceste sume de la cotizanti: "Sunt datoriile partidului si partidul trebuie sa le plateasca. N-o sa măa duc eu prin oras sa caut bani!".

Pentru liderul liberal, faptul că PNL nu a reusit sa recupereze deja acesti bani de la organizatii arata faptul ca partidul are o problema de organizare: "Acest regim al cotizatiilor ascunde probleme organizatorice. Daca nu poti sa strangi cotizaţia de la fiecare membru inseamna ca nu ajungi macar comunicational la fiecare membru", a precizat Antonescu.

Problema datoriilor PNL a fost ridicată, la congresul din 5-6 martie, de catre Viorel Catarama, care a sustinut ca ele ar insuma, la acea ora, 1,6 milioane de euro. Presedintele de atunci al comisiei de cenzori, Gheorghe Ciubotaru, nu a confirmat suma, dar a spus ca datoriile pot fi platite cu o contributie de 60 de lei a fiecarui membru.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
161

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
46

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
112

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...