Gropile mai asteapta: Municipalitatea schimba bordurile! - FOTO

Gropile mai asteapta: Municipalitatea schimba bordurile! - FOTO
"Bordurile de pe strada Marchian se schimba pentru pavelarea trotuarelor", sustine Florin Ghiorghita! Faptul ca in prezent, pe strada Marchian, se lucreaza la schimbarea bordurilor, a starnit numeroase comentarii din partea botosanenilor, care precizau ca prioritar pentru municipiu ar trebui sa fie acoperirea gropilor, nu schimbarea bordurilor.

Vizavi de acest lucru, viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, a declarat ca se schimba pe strada Marchian bordurile pentru ca se paveleaza trotuarele si, astfel, inlocuirea bordurilor este necesara.

"Noi daca am facut o lucrare nu am facut-o dupa gura oamenilor, pentru ca daca faceam dupa gura oamenilor, nu mai faceam nimic in orasul acesta. Bordurile se schimba pentru ca pe strada Marchian se paveleaza trotuarele in totalitate si nu puteau fi pavelate fara a fi ridicate bordurile. Facem o strada noua, cu trotuare noi, cu pavele noi. Aceste lucrari sunt incluse in bugetul alocat pentru reparatii strazi, unde a fost alocata suma de 70 miliarde lei vechi", a precizat Florin Ghiorghita.

Viceprimarul a mai spus ca in prezent sunt opt echipe care lucreaza in oras, doar una dintre ele lucreaza pe strada Marchian, doua echipe sunt pe plombari de gropi si inca cinci echipe pe parcari, frezare strazi.
 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
17

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
184

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
56

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...