Turcanu, consilier financiar: Zona de agrement cu piscina, parc si hotel la Sulita!

Turcanu, consilier financiar: Zona de agrement cu piscina, parc si hotel la Sulita!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

Mega-investitia, ce ar urma sa se intinda pe circa 25 de hectare, a fost anuntata vineri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre liderul PNL, deputatul Florin Turcanu.

Liberalul sustine ca initiativa deschiderii unei astfel de zone de agement ii apartine, insa fondurile sunt asigurate de cinci frati din comuna, care au muncit in Spania si vor sa investeasca banii castigati intr-un astfel de obiectiv.

Coincidenta sau nu, numele respectivei zone de agrement va fi "Poienita", avand aceeasi denumire ca societatea pe care o detine Florin Turcanu. Turcanu sustine ca nu cunoaste valoarea proiectului.

"Va fi amenajata o statiune cu mancare ecologica, cu foarte multe lucruri binevenite, si avem o colaborare cu spaniolii. Sunt fonduri proprii ale unor baieti care lucreaza afara si pe care eu i-am convins sa investeasca in zona respectiva. A fost o idee a mea, pentru ca imi doream sa investesc foarte mult in zona respectiva, insa nu am putut sa o duc la indeplinire si anumiti baieti din Dracsani fac aceasta investitie. Deocamdata este in lucru si se va chema Statiunea Poienita", a spus Florin Turcanu.

Din cate se pare, liderul PNL s-a transformat in consilier financiar al stranierilor. El a marturisit ca mai multe persoane care au muncit in strainatate au venit si l-au intrebat in ce sa investeasca banii castigati.

"Saptamanal vin si imi spun: am bani, ce sa fac cu ei?  A venit la mine o femeie, care avea 15.000 de euro si i-am recomandat sa ii investeasca in oi si vite", a spus Turcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
101

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
165

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...

O asociație din Botoșani angajează, se cer studii medii, vechime și permis categoria B!

astăzi, 14:50
341

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 13.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...