Sefii ISJ si inspectorii scolari si-au publicat declaratiile de avere!

Sefii ISJ si inspectorii scolari si-au publicat declaratiile de avere!
Inspectoratul Scolar Judetean a publicat pe site-ul institutiei declaratiile de avere ale inspectorilor scolari si ale celor din conducere.

Nu au fost insa publicate toate declaratiile de avere. Potrivit lui Daniel Bucataru, purtatorul de cuvant al ISJ Botosani, nu toate declaratiile de avere au fost scanate, insa se lucreaza la scanarea acestora si in cel mai scurt timp vor fi si acestea postate pe site.

Potrivit declaratiei de avere, Ada Macovei, inspector scolar general, detine doua terenuri agricole in Suceava, dobandite in anul 2000, prin mostenire. Unul este in suprafata de 13.100 de metri patrati, iar al doilea are o suprafata de 4.800 metri patrati.

De asemenea, mai detine un apartament in Botosani, in suprafata de 80 de metri patrati, cumparat de la parinti in anul 2006.

Are doua autoturisme, un Fiat si un BMW, ambele cumparate.

In 2010 a incasat din indemnizatia de la Inspectoratul Scolar Judetean un venit total de 31.835 de lei.

Alti 11.120 de lei i-a incasat de la Parlamentul Romaniei, ca expert parlamentar, 6.753 de lei i-a incasat de la Consiliul Judetean, fiind consilier judetean, in timp ce 6.499 de lei a incasat ca membru in echipa de implementare proiecte europene POSDRU. In calitate de membru consultativ la AJOFM Botosani a incasat 1.540 de lei, precum si 450 de lei de la Scoala nr.11 Botosani, fiind profesor de chimie.

Potrivit declaratiei de interese, Ada Macovei este asociat unic la SC Eduproex SRL Botosani, valoarea totala a actiunilor detinute fiind de 200 de lei.

Este membru SIP-FEN, membru CIADO, membru in Consiliul Consultativ al AJOFM, membru in Consiliul de Administratie de la Orchestra Populara “Rapsozii Botosanilor si membru AEDER.  Totodata, este vicepresedinte al organizatiei de femei a PDL Botosani.

La capitolul "Contracte, inclusiv cele de asistenta juridica, consultanta si civile, obtinute sau aflate in derulare in timpul exercitarii functiilor, mandatelor sau demnitatilor publice finantate de la bugetul de stat, local sau din fonduri externe ori incheiate cu societati comerciale cu capital de stat sau unde statul este actionar majoritar", in declaratia de interese a Adei Macovei figureaza urmatoarele:

1. Macovei Ada-manager proiect, institutia contractanta AMPOSDRU, ISJ Botosani, procedura prin care a fost incredintat proiectul:concurs, tipul contractului: CM timp partial, data incheierii contractului-1 octombrie 2010, durata 30 de luni, valoarea totala a contractului-133.560 lei

2. Macovei Ada- manager proiect, institutia contractanta AMPOSDRU, ISJ Botosani, procedura prin care a fost incredintat proiectul:concurs, tipul contractului: CM timp partial, data incheierii contractului-1 octombrie 2010, durata 36 de luni, valoarea totala a contractului-111.300 lei

3. Macovei Ada- coordonator echipa, institutia contractanta AMPOSDRU, ISJ Botosani, procedura prin care a fost incredintat proiectul:concurs, tipul contractului: CM timp partial, data incheierii contractului-1 octombrie 2010, durata 30 de luni, valoarea totala a contractului-170.340 lei

4. Macovei Ada- coordonator echipa, institutia contractanta AMPOSDRU, ISJ Botosani, procedura prin care a fost incredintat proiectul:concurs, tipul contractului: CM timp partial, data incheierii contractului-1 octombrie 2010, durata 21 de luni, valoarea totala a contractului-53.886 lei

 

Daniel Botezatu, inspector general adjunct, detine impreuna cu sotia, conform declaratiei de avere, un teren intravilan, in suprafata de 857 de metri patrati, cumparat in anul 2008 in comuna Curtesti. 

In Botosani detine un apartament in suprafata de 58,37 metri patrati, cumparat in anul 1996. De asemenea, detine un autotursim Skoda Octavia, luat in leasing.

Are deschis un depozit bancar la Banc Post, al carui sold la zi este de 2.000 de euro, si inregistreaza datorii la aceeasi banca, in valoare de 32.400 de euro, pe care trebuie sa le achite pana in 2031, credit contractat in 2007 si refinantat in 2010.

In 2010, din indemnizatia de la ISJ, Daniel Botezatu a avut un venit de 38.371 de lei, iar sotia sa, director la Colegiul National "Mihai Eminescu", a avut un salariu de 31.308 lei. In 2010, Botezatu a mai incasat 1.498 de lei de la Casa de Cultura a Sindicatelor, din drepturi de proprietate intelectuala.

Potrivit declaratiei de interese, Daniel Botezau este membru in Liga Sindicatelor din Invatamant, presedinte al Departamentului de invatamant-cultura, din cadrul organizatiei judetene a PDL Botosani, si secretar executiv al organizatiei.

 

Horia Negrescu, inspector general adjunct, detine, potrivit declaratiei de avere, un teren forestier, in suprafata de 0.91 hectare, dobandit conform Legii 18/1991, in judetul Suceava, in anul 1996.

Detine un apartament in Botosani, de 59,14 metri patrati, cumparat impreuna cu sotia in anul 1991, si un autotursim Ford Fiesta, cumparat.

In 2010 a incasat un venit de 58.188 de lei, iar sotia sa a incasat din salariul de director al Grupului Scolar de Industire Usoara suma de 48.731 de lei si 8.946 de lei din pensie.

Potrivit declaratiei de interese, Horia Negrescu este membru al Asociatiei europene a cadrelor didactice.


Declaratiile de avere ale angajatilor Inspectoratului Scolar Judetean pot fi vizualizate aici: AICI

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ultimele zile de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 13:15
1

14 mai este ultima zi în care mai pot fi depuse cererile de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești. Acestea tr...

Marius Budăi, PSD: „Pe lângă faptul că suntem moldoveni, trebuie să venim și cu soluții pentru județul nostru”

astăzi, 12:58
38

Fostul ministru al Muncii, deputatul PSD Marius Budăi, a explicat de ce i-a întins mâna candidatului PNL pentru Consiliul Județean, Valeriu Iftime, pe scena de la Popăuți.„A...

Botoșani vs Mioveni și Dinamo vs Csikszereda: A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj!

astăzi, 12:25
333

Dinamo București vs Csikszereda și FC Botoșani vs CS Mioveni sunt cele două confruntări în urma cărora vom afla cine rămâne în SuperLiga.Duelurile de la barajDinamo se...