Turcanu: Cei care vor jigni public nu vor fi sustinuti de USL pentru vreo candidatura!

Turcanu: Cei care vor jigni public nu vor fi sustinuti de USL pentru vreo candidatura!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

Declaratiile lui Crin Antonescu facute la Botosani in urma cu o saptamana, prin care isi manifesta sprijinul pentru liderul PNL Florin Turcanu in vederea candidaturii la functia de presedinte al Consiliului Judetean, a starnit reactia social-democratilor, care au acuzat ca Antonescu nu ar tine cont de faptul ca decizia desemnarii candidatilor apartine USL, nu unui partid din alianta. 

Florin Turcanu, liderul PNL Botosani, a tinut sa lamureasca vineri aceasta problema, precizand ca, in declaratia sa, Crin Antonescu nu a incalcat protocolul si nici nu a adus jigniri partenerilor USL.
 
"Domnul Antonescu nu a spus un lucru nou, v-am adus la cunostinta si eu acest lucru, ca PNL, atat filiala Botosani, cat si la nivel central, sprijina in primul rand candidatul desemnat de PNL, atat la Primaria Municipiului Botosani, cat si la Consiliul Judetean. Domnul Antonescu a spus ca sustine candidatura si este convins ca in urma sondajului eu voi fi candidatul USL la CJ, nu a incalcat protocolul cu nimic, nu au fost aduse jigniri partenerilor din cadrul USL", a declarat Florin Turcanu in cadrul conferintei de presa a PNL Botosani.

Totodata, Turcanu a anuntat ca vineri seara va avea loc o intalnire cu partenerii din cadrul USL, in care va propune ca acei oameni politici care vor iesi public cu declaratii ce contravin directiilor stabilite de comun acord sa piarda sprijinul USL pentru a candida la vreo functie.

"Sa terminam cu iesitul in public! Cine iese public nu va mai fi sustinut de USL, nici pe o functie, indiferent cine este, ca e primar sau vicepresedinte. Daca iese in public si aduce jigniri sau contrazice lucrurile pe care noi trebuie sa le rezolvam in cadrul USL, atunci propunerea mea va fi sa nu mai sustinem nici pentru cea mai mica functie. Uniunea are un obiectiv important, de a castiga alegerile in judetul Botosani, si nu sa ducem la indeplinire moftul lui Turcanu, Marcu, Onisa sau a altcuiva. Regulile sunt clare si ne vom supune acestora", a conchis Turcanu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
70

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
404

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
827

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...