Turcanu, atac dur la social-democrati: “Obiectivul meu este sa nu mai castige PSD alegerile in Botosani”

    Presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani a lansat, duminica, la intalnirea cu liderul partidului, Crin Antonescu, un atac dur la adresa social-democratilor despre care a spus ca nu merita sa mai castige alegerile in Botosani pentru ca de fiecare data cand au fost la putere nu au facut nimic pentru acest judet.

  “M-a ingrijorat vremea dar am vazut ca ati pus pe primul loc aceasta activitate si v-ati prezentat sa putem demonstra ca la Botosani PNL este cel mai puternic partid si trebuie sa ramana asa. Obiectivul meu personal este sa nu ma castige PSD alegerile in Botosani. Dupa Revolutie, Botosaniul a fost ultimul judet in ceea ce priveste locurile de munca, dezvoltarea si PIB-ul si sper sa nu uitati de cine a fost condus. Au avut parlamentarii, presedintele Consiliului Judetean pana in 2008, primar de municipiu pana in 204, 90% dintre primari. Cand am ajuns la guvernare 90% dintre localitati erau impietruite, spitalele aratau ca dupa razboi", a spus Florin Turcanu.

Acesta a criticat si activitatea actualului senator UNPR Serban Mihaileascu, despre care a spus ca a fost secretarul general al PSD dar nu a facut nimic din pozitia pe care a ocupat-o.

  “A folosit bazinul de vot, saracesc populatia si in timpul campaniei electorale vin si promit lucruri fara acoperire asa cum fac si acum si promit ca va curge lapte si miere, va curge pe drumuri, dar nu au reusit sa faca nimic", a mai spus liderul PNL Botosani care a dezvaluit in fata sefului de la centru ca la Botosani social-democratii fac orice  pentru a scapa de el (n.r. Florin Turcanu).

“Vor sa scape de mine considerand ca PNL va fi un partid de buzunar daca nu voi mai fi. Vreau sa fiti puternici, uniti. Nu mai merita sa conduca PSD pentru ca au folosit cetatenii judetului doar la alegeri si nu au facut ceea ce trebuia de facut. Sunt atat de rai, doresc moartea altuia sa ramana ei in picioare, nu au curajul sa mearga cinstit intr-o batalie electorala, arunca amenintari, folosesc institutiile statului pentru a intimida partidele puternice si pe care le considera un pericol pentru ei", a afirmat Turcanu care a mai facut un apel la Crin Antonescu sa gaseasca cea mai buna formula pentru a opri PSD-istii sa nu castige presdintia Romaniei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...