Crin Antonescu, laude la adresa sefului CJ Botosani: "Multumesc bunului meu prieten si coleg"

  Presedintele PNL, Crin Antonescu, a marturisit la inceputul discursului sau ca ori de cate ori se gandeste la Moldova se gandeste la Botosani, laudand organizatia de aici si pe presedintele acesteia, Florin Turcanu.

 “Pentru mine, ca presedinte, de cate ori ma gandesc la Moldova prima data gandul imi este la Botosani, si nu o spun ca sunt aici. La Botosani, putini s-au asteptat ca noi sa avem construita cu migala, credinta, tenacitate, enorm de multa munca, in cativa ani una dintre cele mai puternice organizatii liberale din Romania, pentru asta ii multumesc bunului prieten si coleg Florin Turcanu", a spus Crin Antonescu, care aproape l-a impresionat pana la lacrimi pe liderul liberalilor botosaneni.

Presedintele PNL a tinut sa le multumeasca membrilor de partid de la Botosani pentru munca pe care o depun pentru partidul din care fac parte.

“Am vazut ca multi dintre cei care au vorbit astazi au avut emotii si mai cu seama Mihai. Si eu am emotii, si am emotii am pentru ca suntem vii si spunem adevarul. Nu avem texte invatate pe dinafara, nu avem regii puse la cale si lozinci pe care sa le debitam, avem sperante, avem emotii, avem dorinte pentru noi, pentru tara noastra, pentru partidul acesta. Va multumesc tuturor pentru ceea ce faceti in comunitatile dvs., in fruntea lor, in interiorul lor, pentru ca prin ceea ce faceti, ca presedinte al Consiliului Judetean, primari, consilieri faceti cinste PNL", a spus liderul PNL.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...