Trupurile tinerilor înecați, găsite după două zile de căutări!

Trupurile tinerilor înecați, găsite după două zile de căutări!
Trupurile celor doi tineri din județul Botoșani, care s-au înecat duminică, în râul Suceava, au fost găsite după două zile de căutări.

Misiunea pompierilor și a scafandrilor a fost una extrem de dificilă, întrucât în zona unde s-au înecat cei doi apa era adâncă. Marți, în jurul orei 10.00, au fost recuperate trupurile celor doi botoșăneni. 

Cei doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, erau verișori. Aceștia au mers in in vizita la rude, au vrut sa se racoreasca dupa o zi torida si au mers impreuna cu acestea la rau, pe raza localitatii sucevene Liteni.

La un moment dat, unul dintre tineri a intrat in apa dar a fost luat de curenti. Verisorul sau a sarit sa il ajute, dar din pacate a fost si el inghitit de ape.

Cei care ii insoteau au sunat la 112 iar la fata locului au ajuns pompierii de la ISU Suceava, care au inceput imediat cautarile cu barci pneumatice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
506

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
50

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
61

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...