Trei persoane rănite și două mașini avariate din cauza unui șofer din Botoșani preocupat de telefonul mobil! FOTO
ACCIDENT!

Trei persoane rănite și două mașini avariate din cauza unui șofer din Botoșani preocupat de telefonul mobil! FOTO
Un botosanean de 66 de ani a intrat pe contrasens, unde a franat brusc in timp ce un pasager din spate ii inmana telefonul mobil, moment in care autoturismul din spate a intrat in masina lui.
Trei raniti si doua masini avariate, in urma unui accident rutier petrecut luni dimineata, la Campulung Moldovenesc, din cauza unui telefon mobil.

Un barbat de 66 de ani, pe nume Onufrei Constantin, din orasul Flamanzi, judetul Botosani, in timp ce conducea un autoturism marca VW Golf pe DN 17, directia de mers Pojorata spre Vama, avand preocupari cu un telefon mobil, pe care intentiona sa il ia de la un pasager aflat pe bancheta spate, a patruns spre sensul opus. Cel mai probabil soferul a franat brusc pentru a reveni pe sensul sau de mers, moment in care autoturismul care circula in spatele sau, marca Skoda Fabia, condus de Gemanar Cristian, a intrat in coliziune fata in spate cu acesta, pe fondul nepastrarii unei distante suficiente si regulamentare in timpul mersului.

Urmare a impactului puternic, autoturismul VW Golf a fost proiectat spre santul din stanga drumului, unde a ramas suspendat. In urma impactului pasagerii Covariu Vasile, Covariu Floarea si Onufrei Aneta, toti din autoturismul VW, au suferit vatamari corporale, motiv pentru care li s-au acordat ingrijiri medicale la fata locului dupa care au fost transportati la Spitalul Municipal Campulung Moldovenesc.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, la fiecare testare, ulterior recoltandu-li-se fiecaruia cate o mostra de sange, in vederea determinarii alcoolemiei.

Din primele cercetari rezulta ca in cauza ar fi o culpa comuna de producerea accidentului de circulatie, Onufrei Constantin avand alte preocupari decat condusul iar Gemanar Cristian nu a pastrat o distanta de siguranta fata de autovehiculul din fata sa, in timpul mersului. Mai trebuie spus ca soferii implicati in accident dar si pasagerii nu utilizau centurile de siguranta.

Sursa text și foto: InformatiaTa de Suceava




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
4

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
111

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
102

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...