Înmormântată în ziua în care împlinea 25 de ani: "E ceva cumplit, părinţii sunt distruşi"

Înmormântată în ziua în care împlinea 25 de ani: "E ceva cumplit, părinţii sunt distruşi"
Teribilă dramă într-un sat din judeţul Botoşani! O tânără şi-a luat viaţa în urma unei întâmplări nefericite şi a fost înmormântată chiar în ziua în care ar fi trebuit să sărbătorească împlinirea celor 25 de ani.

Fata a recurs la un gest șocant la câteva zile după ce a reclamat că a fost violată. Ea a fost găsită spânzurată într-o anexă din curtea părinţilor ei, cel care a făcut macabra descoperire fiind chiar tatăl ei.

M. C. locuia într-un sat din comuna Durnești. A treia zi de Paști, tânăra a reclamat la Poliție faptul că ar fi fost violată de un consătean în vârstă de 26 de ani.

În urma verificărilor făcute de oamenii legii, în baza celor sesizate de tânără, s-a stabilit că în a treia zi de Paști fata a petrecut cu mai mulți prieteni, consumându-se și alcool, iar seara au mers la o petrecere în sat, ea fiind însoțită de tânărul de 26 de ani. La un moment dat cei doi s-au retras într-un loc ferit, unde au întreținut relații sexuale. Ulterior se pare că fata s-a luat la ceartă cu partenerul pe care mai apoi l-a reclamat că ar fi violat-o.

În urma expertizării medico-legale, raportul preliminar a concluzionat că nu a fost vorba de un viol, tânăra neprezentând vreo urmă de violență pe corp. Mai mult, în faţa anchetatorilor, tânăra ar fi dat înapoi în susţinerea acuzaţiilor.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, care au reușit să o audieze pe fată şi au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat după audieri, cert este că, la trei zile de la reclamație, tânăra a fost găsită spânzurată de o grindă, fără să lase niciun bilet de adio sau scrisoare în care să lămurească motivele care au dus la acest gest.

Acum, anchetatorii au deschis lucrare penală sub aspectul unei morţi suspecte.

"E ceva cumplit. Fata era foarte isteaţă, frumuşică, activă"

Primarul comunei Durnești, Vasile Sasu, spune că, pentru oamenii din comunitate, gestul fetei este de neînţeles. "Fata a crescut într-o familie foarte bună, acum părinţii sunt distruşi. Acum vin de la înmormântare (discuţia cu primarul a avut loc luni după prânz, n.r.), mama ei răcnea din toate puterile de durere. E ceva cumplit. Fata era foarte isteaţă, frumuşică, activă", povesteşte primarul Vasile Sasu.

O neîmplinire avea însă fata, din câte spun oamenii- voia să-şi clădească o familie, dar nu avusese noroc în dragoste şi cel mai probabil asta a măcinat-o. Mai mult, se pare că se speriase că ar fi putut rămâne gravidă în urma "aventurii" cu amicul şi, pe fondul unei depresii, şi-ar fi pus capăt zilelor. În ziua înmormântării, ar fi trebui să împlinească 25 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
169

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
328

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
76

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...