Trei persoane interesate de postul lasat liber de Marius Orosanu!

Trei persoane interesate de postul lasat liber de Marius Orosanu!

 MARIUS OROSANU, presedinte Sindicatul Impact Botosani  

Postul de presedintele al Sindicatului Impact, ocupat in prezent de Marius Orosanu, este ravnit de trei candidati din sistemul de asistenta sociala.

Pe 16 ianuarie, la ora 10.00, este programata Adunarea Generala a Sindicatului Impact Botosani, unde sunt asteptati aproximativ 250 de delegati cu drept de vot, pentru a alege atat presedintele sindicatului, cat si ceilalti membri ai Biroului Executiv din cadrul sindicatului.

Alegerile pentru un nou presedinte al sindicatului Impact vor fi organizate mai devreme decat era prevazut initial (in luna mai 2011), intrucat actualul lider sindical, Marius Orosanu, vrea sa renunte la aceasta functie pe care o ocupa de zece ani de zile, in acelasi gand fiind si alti patru membri ai Biroului Executiv din cadrul sindicatului.

"Inscrierea delegatilor se face pana vineri, 8 ianuarie, orice membru de sindicat poate sa participe la aceasta adunare. In acea zi vor avea loc alegerea posturilor vacante din cadrul sindicatului, fiind cinci functii scoase pentru alegeri, postul de presedinte, de prim-vicepresedinte, de secretar general, de vicepresedinte, de secretar executiv, unde sunt trei posturi vacante", a precizat Marius Orosanu, presedintele Sindicatului Impact.

Reamintim ca liderul sindical a precizat ca renuntarea la aceasta functie este o actiune strict personala, in conditiile in care are si unele probleme personale, si din punct de vedere al sanatatii si al uzurii la care a ajuns.

"Consider ca sindicatul, acum, cu mine la conducere, nu are aceleasi rezultate pe care ar putea sa le aiba cu o persoana nou venita, care ar avea alta forta sa abordeze problema. Sunt de zece ani la conducerea acestui sindicat si s-a ajuns la o stare de saturatie si nu mai dau randamentul pe care ar trebui sa-l dea o persoana care conduce un sindicat de 2.000 de membri", a mentionat Marius Orosanu.

Pana in prezent, la sindicat au fost inregistrate doua candidaturi, si anume George Bursuc, functionar public si salariat al institutiei, care lucreaza pe zona de Adult, Nicolae Macovei, fostul sef al Complexului de Apartamente Dorohoi, in prezent fiind in cadrul secretariatului comisiei pentru protectia persoanelor cu handicap, dar si-a mai anuntat intentia de a candida si psihologul Marius Pohoata, seful Centrului Sf. Spiridon, care nu a depus inca dosarul de inscriere, avand timp pana pe 8 ianuarie, cand se incheie perioada inscrierilor pentru aceste functii din cadrul Sindicatului Impact.

"Inca nu m-am decis pe ce functie voi ramane, dar, in procent de 99%, de la 1 februarie voi fi pe postul de presedinte la Cartel Alfa", a conchis Marius Orosanu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
224

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
205

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
300

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...