Trei candidati raman in cursa pentru cele trei posturi de director la institutiile de cultura!

Trei candidati raman in cursa pentru cele trei posturi de director la institutiile de cultura!
Oana Puscasu este singurul candidat care nu a trecut de proba de proiecte a concursului pentru postul de director al unei institutii de cultura, Filarmonica Botosani ramanand cu un singur competititor in cursa, in persoana lui Mihai Sarbu, instrumentist in cadrul institutiei.

Astfel, pentru Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache, Florin Aionitoaei a obtinut la prima proba nota 9.43, iar Traian Apetrei, care concureaza pentru inca un mandat in fruntea Teatrului Mihai Eminescu, a primit din partea comisiei nota maxima.

Pentru postul de manager al Filarmonicii Botosani s-au inscris doua persoane, Oana Puscasu si Mihai Sarbu, cel de-al doilea fiind notat cu 9.25.

De mentionat ca proba de proiecte este eliminatorie, astfel ca Oana Puscasu nu are dreptul sa se prezinte la cea de a doua proba a concursului, cea de interviu.

Interesant este ca, desi proiectul Oanei Puscasu a fost apreciat de catre viceprimarul Catalin Alexa ca avand elemente care ar putea fi preluate in managementul Filarmonicii, respingerea acestuia s-a facut pe motive exclusiv tehnice.

"Desi a fost respins, proiectul Oanei Puscasu cuprinde si cateva idei bune care ar putea fi preluate de viitorul manager. Proiectul a fost eliminat din concurs din etapa intai intrucat nu respecta conditia prevazuta la punctul 5 din caietul de obiective, si anume ca proiectul de management sa fie limitat la un numar de 25 de pagini plus anexe, redactate cu caractere Times New Roman, 12, si spatiere la un rand si jumatate", a declarat viceprimarul Catalin Alexa in aceasta dimineata.

 

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copiii dintr-o parohie din Botoșani au primit încălțăminte de la studenții din Iași! (Foto)

astăzi, 13:21
31

În data de 21 aprilie, copiii și tinerii Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din localitatea Pleșani, județul Botoșani, au primit vizita studenților de la Colegiul &b...

Se caută medic pentru un compartiment important de la Spitalul „Mavromati”, concursul se susține la Iași!

astăzi, 12:52
93

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post vacant.Este vorba despre un post de medic specialist pe specialitatea hematologie, d...

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
226

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...