Trei botosaneni vor participa la Campionatul Romanian Superbike, din Grecia!

Trei botosaneni vor participa la Campionatul Romanian Superbike, din Grecia!
"Strada nu e pentru curse!", spun cei trei botosaneni, care incearca astfel sa atraga atentia asupra deselor accidente in care sunt implicati amatorii de senzatii pe doua roti.

Echipa de motociclism viteza, infiintata la Botosani sub numele Aem Design Racing Team, va participa la Campionatul Romanian Superbike la clasa SBK(1000cm3), incepand cu luna aprile 2010, cand este programata prima etapa la Serres, in Grecia.

Pilotii Eduard Mihalcu, Bogdan Barladeanu si Alin Pintilie vor lua startul in echipa cu toate cele 3 motociclete si la concursul de anduranta, programat in acelasi weekend.

Romanian Superbike este un campionat care se desfasoara anual pe circuite din afara tarii, avand 6-7 etape cu cate 3 clase diferite: SSP-supersport (600cm3), SBK-superbike (1000cm3) si clasa amatori (600-1000cm3) combinat.

"Echipa promoveaza mersul cu motocicleta pe circuite omologate, unde riscul de accidente este minim. Deviza noastra: STRADA NU E PENTRU CURSE!", a precizat, pentru Stiri Botosani, Alin Pintilie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
90

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
117

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
182

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...