Trecerea Aurei Vasile la UNPR, anuntata in plen - pesedistii vocifereaza

Trecerea Aurei Vasile la UNPR, anuntata in plen - pesedistii vocifereaza
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, a citit marti, in plenul Camerei Deputatilor, informarea privind trecerea deputatului Aura Vasile de la PSD la UNPR.

"Va aduc la cunostinta faptul ca din data de 19.12.2011 ma declar deputat apartinand grupului parlamentar progresist din Parlamentul Romaniei, membru UNPR. Cu deosebita consideratie, deputat Aurelia Vasile", a citit Oltean adresa, conform ziare.com.

La nemultumirea mai multor parlamentari PSD, care au strigat ca Aura Vasile s-a razgandit, Oltean a declarat: "Domnilor colegi, eu va informez ceea ce am scris in ordinea de zi. Daca a renuntat va face o adresa prin care va comunica acest lucru si se va citi acea adresa. Eu nu pot sa va anunt altceva decat ce am in mapa de sedinta, v-as ruga sa aveti in vedere acet lucru".

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat luni ca, dupa o discutie pe care a avut-o, Aura Vasile l-ar fi asigurat ca nu va pleca din PSD.

Intr-o interventie la Realitatea Tv, Vanghelie a lasat sa se inteleaga ca Aura Vasile ar fi revenit asupra deciziei de a pleca din PSD.

Deputatul de Bucuresti Aurelia Vasile anuntase printr-un comunicat UNPR, cu doar cateva ore inainte, ca a devenit luni membru al grupului progresist din Camera Deputatilor, inscriindu-se in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Aura Vasile nu a facut nicio declaratie in cursul zilei de luni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
56

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
319

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
125

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...