Trateaza durerile de stomac cu leacuri naturiste. Iata-le pe cele mai eficiente

Trateaza durerile de stomac cu leacuri naturiste. Iata-le pe cele mai eficiente
Se bea in fiecare zi, inainte de mese cate o cana de suc prospat stors de varza cruda(varza se stoarce cu ajutorul storcatorului de fructe) la care adaugati sucul de la un cartof crud(tot dat prin storcator). Acest tratament dureaza 1 luna de zile. Urmatoarea luna se incepe un alt tratament cu obligeana. In fiecare seara se pune intr-o cana cu apa rece 1 lingurita de obligeana. Dimineata se strecoara amestecul, se imparte in trei parti si se bea inaintea meselor principale cu 30 de minute inainte de masa.

Tratament pentru ulcer duodenal cu nisa
(tratament dat de vindecatoarea bulgara Vanga): Se amesteca 1 lingura de ulei de masline extravirgin cu 1 lingura de zahar brun facut pudra si un albus de ou. Se consuma 7 zile la rand.
 

Un alt tratament pentru dureri de stomac: Se face un amestec in parti egale de galbenele, troscot, tataneasa, roinita. Se pune cate o lingurita din fiecare planta si 1l de apa clocotita peste ele. Se acopera si se infuzeaza 7 minute. Se beau in fiecare zi 3 cani inaintea meselor cu 30 minute si se indulceste cu miere de salcam. Mierea se adauga in ceai, doar atunci cand ceaiul este caldut. Nu se adauga niciodata miere de albine in lichide fierbinti. Se mai adauga in fiecare cana 1 lingurita de bitter suedez.

Bolnavii ce sufera de dureri de stomac nu au voie sa consume: alcool, tutun, bauturi si mancaruri la temperaturi extreme(foarte calde sau foarte reci), conserve, fructe crude, mezeluri, branzeturi fermentate, rantasuri, prajeli, muraturi, condimente(mustar, hrean, piper, boia), cafea, vin, otet.

Dupa calmarea durerilor si vindecarea bolii, alimentele se introduc progresiv.(nu se va reveni la alimentatia pe care ati avut-o inainte de boala brusc).

Pentru dureri de stomac, gastrita sau ulcer, se poate bea zilnic ceai gastric cicatrizant(il gasiti la plafar). Ajuta foarte mult si calmeaza in totalitate durerile.

In bolile de stomac trebuie respecat obligatoriu regimul alimentar.

 

sanatate.bzi.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
10

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
29

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
138

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...