Transferul Geaninei Pintilii, cu ironii și replici acide: "Luna viitoare o luăm de la capăt?", a întrebat Flutur!

Transferul Geaninei Pintilii, cu ironii și replici acide: "Luna viitoare o luăm de la capăt?", a întrebat Flutur!

 Geanina Pintilii  

Consilierii județeni au aprobat în cadrul ședinței de joi transferul Geaninei Pintilii, de pe postul de director al Direcției Județene de Drumuri și Poduri pe cel de șef serviciu al Direcției Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean.

Transferul s-a făcut la solicitarea Geaninei Pintilii, care la doar o lună după ce a revenit la șefia DJDP a decis să renunțe la funcție.

În locul acesteia, la șefia Direcției Județene de Drumuri și Poduri a fost detașat Sorin Clim, care de altfel a mai ocupat această funcție înainte de revenirea Geaninei Pintilii.

"Poate ne spuneti si noua pe ce perioada se face angajarea si intr-o parte si in alta. Luna viitoare o luam de la capat?", a intervenit consilierul județean Cătălin Flutur.

"Transferul Geaninei Pintilii este definitiv, iar Clim a fost detasat pe sase luni", a venit răspunsul lui Gheorghe Sorescu, vicepreședinte al Consiliului Județean.

"Nu o sa mai stie angajatii pe cine au director", a fost replica unui alt consilier județean, Verginel Vacariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
121

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
416

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
909

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...