Traieste cu fratele sau mort pe piept!

Traieste cu fratele sau mort pe piept!
Infatisarea unui copil din India ingrozeste o lume intreaga, care deja l-a poreclit "copilul mutant". Lui Deepak Paswaan ii ies din piept picioarele fratelui siamez mort, iar parintii sai cauta disperati un medic care sa le opereze copilul, informeaza The Telegraph.

Baietelul s-a nascut cu picioarele si mainile fratelui geaman pe piept. Picioarele parazit ale fratelui sau il impovareaza tot mai mult, mai ales ca deasupra lor se afla bratele atrofiate ale siamezului mort. 

Parintii copilului castiga impreuna un euro pe zi, astfel ca posibilitatile materiale de a-l opera pe Deepak sunt foarte mici.

Cei care îl venereaza îi aduc ofrande de bani si ghirlande, iar contestatarii îl lovesc cu pietre în încercarea de a scoate diavolul din el. "Ma rog în fiecare zi sa gasim un medic bun, care sa-l vindece pe Deepak, astfel încat sa poata duce o viata normala", a declarat tatal acestuia, Veeresh Paswaan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
446

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
616

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
722

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...