Traian Basescu preda astazi mandatul lui Crin Antonescu

Traian Basescu preda astazi mandatul lui Crin Antonescu
Traian Basescu paraseste astazi Palatul Cotroceni, cel putin pana la referendumul de demitere din 29 iulie. Presedintele suspendat si Crin Antonescu urmeaza sa se intalneasca, in jurul pranzului, la Cotroceni pentru schimbarea mandatului, informeaza Romania TV. Liderul PNL va deveni astfel oficial presedinte interimar al Romaniei.

Presedintele suspendat, Traian Basescu, ii va preda astazi mandatul, presedintelui Senatului, Crin Antonescu, acesta urmand sa devina oficial presedinte interimar al Republicii.

Predarea mandatului are loc dupa ce, luni, plenul Curtii Constitutionale a decis ca procedura privind suspendarea lui Traian Basescu a fost respectata.

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca cel mai probabil marti va stabili impreuna cu presedintele suspendat Traian Basescu ora la care va avea loc predarea-primirea mandatului.

"Consilierii lui Traian Basescu, din cate am inteles, au intrat deja in concediu, ceea ce face ca nici sa nu pot angaja alti consilieri, dar va asigur ca voi gasi modalitatile prin care sa ma pot achita de sarcinile acestei perioade", a precizat Antonescu, intrebat daca si-a pregatit o echipa sau daca va pastra din consilierii lui Basescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
560

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
64

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
73

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...