Traian Basescu le-a urat romanilor: LA MULTI ANI SI SA TRAITI BINE!

Traian Basescu le-a urat romanilor: LA MULTI ANI SI SA TRAITI BINE!

 Traian Basescu, presedintele Romaniei  

Seful statului le-a urat romanilor "La multi ani!", din Piata Sfatului din Brasov, dand asigurari ca institutiile au capacitatea si resursele pentru a face din 2009 un an in care sa se traiasca "mai bine" si mentionand ca este nevoie de implicarea tinerilor in viata politica, economica si sociala.

"In ultimele clipe ale anului, dati-mi voie sa va doresc tuturor, cu toata dragostea, la multi ani si sa traiti bine!", a spus Basescu in incheierea discursului.

Presedintele Traian Basescu a profitat de prezenta la Brasov si, impreuna cu sotia sa, Maria, a facut o baie de multime, de Revelion, dupa focurile de artificii care au durat aproximativ 10 minute, oamenii calcandu-se aproape in picioare pentru a da mana cu seful statului.

Dupa focurile de artificii care au durat aproximativ zece minute, presedintele Basescu, alaturi cu sotia sa, a facut o baie de multime, a facut fotografii si a ciocnit pahare de sampanie cu cei prezenti in Piata Sfatului.

Oamenii s-au imbulzit pentru a putea da mana cu seful statului, iar fortele de ordine au facut fata cu greu valurilor de multime.

Traian Basescu si sotia sa, impreuna cu primarul Brasovului, George Scripcaru, si prefectul Emil Nita, s-au retras ulterior la un restaurant din centrul orasului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
29

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
297

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...