Traian Basescu: Daca fratele meu se mai baga in vreo firma din asta dubioasa, eu pot sa nu mai candidez!

Traian Basescu: Daca fratele meu se mai baga in vreo firma din asta dubioasa, eu pot sa nu mai candidez!

 TRAIAN BASESCU la Botosani  

Presedintele Traian Basescu, aflat in aceste zile in mijlocul unui scandal mediac legat de presupusele legaturi ale fratelui sau cu afaceri cu armament, a atacat problema, la Botosani, in stilu-i carcateristic: "Sa stiti ca daca frate-meu se mai baga in vreo firma din asta dubioasa, eu pot sa nu mai candidez".

"De dusmani te poti apara, dar e greu sa te aperi de propriul tau frate",a completat Basescu.

Dupa ce ziarul Bursa a scris ca Mircea Basescu, fratele sefului statului, face afaceri cu armament, subiectul a fost dezbatut joi seara la televiziunile de stiri.

Mircea Basescu este asociat in firma cu persoane importante din industria internationala de armament, dar si cu persoane de la varful industriei noastre de armament ceea ce ar fi imoral deoarece "presedintele Basescu este seful CSAT si cel care decide unde se duc banii armatei".

Alaturi de Mircea Basescu, care ar detine 30% din firma, ar mai face parte, cu 5%, fiica lui Aurel Cazacu, fostul şef al Romtehnica şi preşedinte Romarm, generalul Sandu (fost sef la departamentul armament) si Oita Romeo.

Romeo Oita, asociat cu Mircea Basescu, spune ca firma este doar una de consultanta si nu se ocupa cu vanzarea de armament ci organizeaza doar targuri militare si conferinte.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
164

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...