Tragedie: Un vas cu 600 de refugiati din Libia s-a scufundat

Tragedie: Un vas cu 600 de refugiati din Libia s-a scufundat
Un vas care transporta circa 600 de imigranti care incercau sa fuga din Libia s-a scufundat langa coasta tarii nord-africane, a anuntat ONU, luni, citand martori oculari.

Agentia ONU pentru refugiati incearca sa confirme incidentul. Se pare ca vasul s-a rupt pur si simplu, in mare, la scurt timp dupa ce s-a indepartat de un port de langa Tripoli, vineri, informeaza MSNBC.

Deocamdata nu se stie numarul exact al celor care s-au inecat, iar situatia din Libia face aproape imposibila o confirmare oficiala a incidentului.

Martorii care au relatat incidentul se aflau pe un alt vas, care a ajuns in Italia, in cele din urma. Oamenii au vazut cum nava s-a desfacut in bucati si s-a scufundat.

Numarul de imigranti care pleaca din Libia de la inceputul revoltei populare, dar si din celelalte natiuni nord-africare unde sunt semne de revolta, este in crestere. Incidentele de genul celui petrecut vineri sunt, din pacate, tot mai dese.

Cel putin trei alte vase au plecat din Libia la sfarsitul lunii martie au disparut, iar oficialii ONU se tem ca ar putea fi vorba despre alte cateva sute de morti.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
5

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
85

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
35

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...