TRAGEDIE la o balastieră din Corni! A murit după ce a fost strivit de o volă! FOTO

TRAGEDIE la o balastieră din Corni! A murit după ce a fost strivit de o volă! FOTO
Un bărbat în vârstă de 62 de ani și-a pierdut viața, miercuri după-amiază, după ce a fost călcat de o volă.

Bărbatul, angajat la o firmă din Dorohoi, a mers la balastiera din Corni cu un camion pentru a lua balastru pe care trebuia să îl ducă la Tulbureni, pentru o lucrare executată de firma Elsaco. Era al doilea transport pe care îl efectua în ziua de miercuri.

În timp ce aștepta să încarce, șoferul unei vole a dat cu spatele dar nu l-a observat pe șoferul camionului, Constantin I., trecând cu roțile peste acesta.

Bărbatul de pe volă, în vârstă de 61 de ani, a povestit că l-a văzut pe celălalt şofer intrând în cabina camionului, dar nu a mai văzut când a ieşit, iar când a dat cu spatele a crezut că nu este nimeni în acea zonă.

“El a plecat la cabină. Am pus două cupe sus şi urma a treia. Ce a căutat în spatele meu nu ştiu. Dacă îl vedeam nu opream? Am simţit când am trecut cu roata peste el. După ce am discutat cu el ce are de încărcat s-a dus la cabină. Am văzut când s-a dus", a spus Constantin Vasile, şoferul volei. 

La fața locului a ajuns în scurt timp și o Ambulanță, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs această tragedie, iar cazul a ajuns și în atenția inspectorilor de muncă.

Accidentul s-a produs ca urmare a manevrării necorespunzătoare a unui utilaj de încărcare-descărcare de tip volă. Culpa este comună. Cel accidentat a intrat în zona de acţiune a utilajului şi ca atare a fost călcat, a declarat Ovidiu Ciortea, inspector în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani. 
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
57

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
191

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
137

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...