Tragedie la Corni! Un barbat si-a pierdut viata in flacari! FOTO, VIDEO
INCENDIU!

Tragedie la Corni! Un barbat si-a pierdut viata in flacari! FOTO, VIDEO
Sfarsit cumplit! Casa unui barbat din localitatea Corni a fost distrusa in totalitate din cauza unui incendiu puternic, iar proprietarul a ajuns la spital cu arsuri pe fata si pe maini, dar la scurt timp a murit.

Alarma s-a dat miercuri dimineata, atunci cand pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani au plecat spre Corni cu doua autospeciale cu apa si spuma, precum si cu echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila. 

Cand au ajuns la fata locului incendiu se manifesta in intreaga locuinta. Proprietarul casei, in varsta de 92 de ani, a suferit arsuri de gradul II si III pe fata, maini, fiindu-i afectate si caile respiratorii. Barbatul a fost intubat si transportat la Unitatea de Primiri Urgente. 

"La sosirea garzii de interventie ardea intreaga locuinta. Un barbat in varsta de 92 de ani care a suferit arsuri a fost preluat de echipajul de Terapie Intensiva Mobila si transportat la spital pentru ingrijiri de specialitate. Pompierii au inlaturat si pericolul de explozie, fiind scoase din locuinta o butelie", a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant al ISU Botosani. 

Imediat dupa ce ajuns la spital, batranul a intrat in stop-cardio respirator, fiind resuscitat, insa dupa aproape o ora a fost declarat decedat.

Medicii botosaneni au solicitat si interventia elicopterului SMURD, insa acesta nu a mai ajuns, dupa ce barbatul si-a pierdut viata.

 Incendiul în urma caruia bărbatul și-a pierdut viața a izbucnit ca urmare a amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de încălzire. Mai exact, perna pe care dormea bătrânul s-a aprins de la soba încinsă.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor organizat în două localități din Botoșani! (foto)

astăzi, 09:19
6

Evenimentul „Festivalul Luminilor” se află la prima ediție, fiind organizat de Asociația „Arlechino Moldova” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) d...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
74

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
17

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...