Tragedie la Bucecea: A ars de viu, cu ţigara în gură! GALERIE FOTO

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Bucecea, a avut parte de o moarte cruntă! El a fost cuprins de flăcări după ce a adormit cu Å£igara în gură, în propriul apartament, în care locuia singur. 

Tragedia s-a petrecut la Bucecea, în cursul serii de miercuri. Cu numai jumătate de oră înainte, bărbatul fusese văzut în barul situat vizavi de blocul în care locuia. La scurt timp după ce a plecat acasă, victima se pare că a adormit cu Å£igara aprinsă în gură.

Bărbatul s-a trezit cuprins de flăcări ÅŸi, îngrozit, s-a îndreptat spre uşă pentru a ieÅŸi, dar nu a mai apucat, prăbuÅŸindu-se în faÅ£a uÅŸii, pe interior.

Vecinii au fost cei care au văzut flăcările ÅŸi au sunat la 112, prima măsură fiind aceea de a se întrerupe energia electrică în oraÅŸ, bănuindu-se că ar fi vorba despre un scurtcircuit. În fapt, apatamentul victimei nu era conectat nici la energia electrică, nici la cea termică.

Primii care au intervenit au fost pompierii de la serviciul de voluntariat din oraÅŸul Bucecea. De la BotoÅŸani au fost trimise iniÅ£ial două echipaje, unul fiind întors din drum, iar la sosirea celui de-al doilea focul era deja stins.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...