În acest weekend la Uvertura Mall

În acest weekend la Uvertura Mall
Sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 septembrie, vor avea loc la Uvertura Mall trei evenimente adresate botoșănenilor de toate vârstele.

Emisiunea pentru copii "Cheia Sol"

Sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 11:00, la etajul patru al Uvertura Mall vor avea loc filmările emisiunii "Cheia Sol" la care sunt așteptați să participe toți copiii talentați din Botoșani. Va fi un spectacol cu public, adresat copiilor de toate vârstele, dar și adulților cu suflet de copil.

"Divertisment de toamnă" – un extraordinar microrecital susținut de "STRETTO-band"

Sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 18:00, la etajul patru al Uvertura Mall va avea loc evenimentul "Divertisment de toamnă", un extraordinar microrecital susținut de "STRETTO-band".
Membrii formației, Sabin Baluș, Petronela Scripcariu, Iuliana Ariciuc, Sebastian Baluș și Daniel Boghian au pregătit pentru botoșăneni lucrări de divertisment simfonic, muzică din filme și muzică pop.
Participarea la concert este gratuită. Evenimentul continuă seria colaborărilor dintre cel mai mare centru comercial din Botoșani și Filarmonica de Stat Botoșani.

"Ziua Cooperării Europene – Spectacol de muzică și dans"

Duminică, 21 septembrie, începând cu ora 18:00, la etajul patru al Uvertura Mall va avea loc un eveniment dedicat Zilei Cooperării Europene urmat de un spectacol de muzică și dans, invitați speciali: Orchestra Mugurelul a Clubului Copiilor Dorohoi, sub conducerea lui Marcel Dupu.
Scopul campaniei este de a comunica publicului larg realizările cooperării teritoriale europene. Evenimentele locale arată modul în care proiectele transfrontaliere, transnaționale și interregionale reduc obstacolele și diferențele, și în același timp conduc la creșterea eficienței comunicării culturale între regiunile europene. Toate aceste inițiative finanțate de Uniunea Europeană au contribuit la îmbunătățirea vieții oamenilor de-a lungul multor frontiere din Europa și mai departe.

Comunicat de presa

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
171

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
173

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
254

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...